FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za utorak 9. kolovoza

ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zautorak 9. kolovoza.
ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za utorak 9. kolovoza.

CAPE CANAVERAL - NASA je zbog niske naoblake za utorak odgodila slijetanje shuttla Discovery na Zemlju koje je bilo planirano za ponedjeljak ujutro. Samo nekoliko minuta prije nego što je letjelica trebala početi proceduru slijetanja iz kontrole je javljeno da se operacija otkazuje na 90 minuta. Drugu priliku za slijetanje Discovery je trebao imati u 6.22 sati (12.22). No, budući da se nije razvedrilo, povratak na Zemlju odgođen je za utorak. U utorak će Discovery imati dvije mogućnosti za slijetanje na Floridi i još dvije u bazi Edwards u Kaliforniji.

BEČ - Izvanredni sastanak Međunarodne agencije za atomsku energiju (IAEA) na zahtjev europske trojke (Velika Britanija, Francuska, Njemačka) o iranskom nuklearnom programu.

KARLSRUHE - Federalni ustavni sud će početi saslušanje o tome je li plan njemačkog kancelara Gerharda Schroedera da sazove prijevremene izbore bio protiv njemačkog ustava.

BIARRITZ - Susret francuskog ministra vanjskih poslova Philippea Doustea Blazyja s njegovim španjolskim kolegom Miguelom Angelom Moratinosom.

NAGASAKI - Obilježavanje 60. godišnjice bacanja atomske bombe na Nagasaki.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Andrej Matijašević

Prije podne: Renata Tomašević

Poslije podne: Maša Taušan

Večer: Duška Gerić Koren

Tel: 00 385 1 4808 645

Fax: 00 385 1 4808 822

e-mail: vpdesk@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙