FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kranjčar objavio popis za Brazil

ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometnereprezentacije, Zlatko Kranjčar objavio je popis igrača koji ćekonkurirati za prijateljsku utakmicu s Brazilom, što će se 17.kolovoza s početkom u 21.15 sati igrati na stadionu Poljud u Splitu.
ZAGREB, 8. kolovoza 2005. (Hina) - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Zlatko Kranjčar objavio je popis igrača koji će konkurirati za prijateljsku utakmicu s Brazilom, što će se 17. kolovoza s početkom u 21.15 sati igrati na stadionu Poljud u Splitu.

"Na popisu nema iznenađenja. Pozvao sam igrače koji su sudjelovali u dosadašnjim kvalifikacijama i na koje računam u skorašnjim ogledima protiv Islanda i Malte," kazao je Kranjčar, te dodao: "U Split dolazi najbolja momčad na svijetu, ali mi nismo ništa slabiji. Bit će to pravi spektakl, pokušat ćemo se nadigravati i tražiti pozitivan rezultat."

Okupljanje reprezentativaca je u nedjelju u splitskom hotelu President. U ponedjeljak i utorak su na rasporedu treninzi, dok je u srijedu ogled protiv peterostrukih svjetskih prvaka. Do sada je prodano oko 25.000 ulaznica. Pripreme su u završnoj fazi. Novi semafor je montiran, kao i sustav za navodnjavanje travnjaka. Lože na stadionu su proširene, a svlačionice preuređene. Mjere osiguranja biti će vrlo velike jer je dvoboj Vatrenih i Selecaoa zbog ugleda sudionika, te velikog broja gledatelja proglašen utakmicom visokog rizika.

Hrvatski izbornik je istaknuo kako među igračima koji se mogu priključiti pozvanima za ogled s Brazilom je i napadač argentinskog prvoligaša Boca Juniorsa, Daniel Biloš. "Sve smo učinili, sada je na njemu odluka hoće li li prihvatiti naš poziv ili će čekati poziv argentinskog izbornika. Pratimo ga više od šest mjeseci, no odluka je samo njegova," zaključio je hrvatski izbornik.

Popis igrača:

VRATARI: Tomislav Butina (Club Brugge), Stipe Pletikosa (Šahtar Donjeck), Joseph Didulica (Austria Beč)

BRANIČI: Robert Kovač (Bayern Munchen), Josip Šimunić (Hertha Berlin), Igor Tudor (Juventus), Stjepan Tomas (Galatasaray), Mario Tokić (Graz AK), Darijo Srna (Šahtar), Anthony Šerić (Panathinaikos), Dario Šimić (Milan)

VEZNI RED: Jurica Vranješ (Stuttgart), Marko Babić (Bayer Leverkusen), Niko Kovač (Hertha Berlin), Ivan Leko (Club Brugges), Niko Kranjčar (Hajduk), Jerko Leko (Dynamo Kijev), Ivan Bošnjak (Dinamo)

NAPADAČI: Ivan Klasnic (Werder Bremen), Dado Pršo (Rangers), Boško Balaban (Club Brugge), Eduardo da Silva (Dinamo), Ivica Olić (CSKA)

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙