FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: autocesta potpuno prohodna za sav promet

ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Od 18,15 autocesta A1 Zagreb-Splitpotpuno je prohodna za sav promet. Svi mogu voziti i cestom D54 odstarog Masleničkog mosta do Zatona Obrovačkog, izvijestio je HAK.
ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Od 18,15 autocesta A1 Zagreb-Split potpuno je prohodna za sav promet. Svi mogu voziti i cestom D54 od starog Masleničkog mosta do Zatona Obrovačkog, izvijestio je HAK.

HAK upozoravamo na velike gužve i izrazito spor promet na svim cestama tog područja.

Jadranskom magistralom od Senja do Karlobaga ne smiju voziti autobusi na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikli. Dionica Karlobag-Sv. Marija Magdalena otvorena je samo za osobna vozila, jednako kao i Paški most.

Pojačan je promet Ličkom magistralom preko Plitvica u oba smjera.

Na cestu D38 između Pakraca i Požege izlila se rijeka Orljava u mjestu Orljavac, pa je promet prekinut. Obilazan smjer je Požega-Brestovac-Nova Gradiška-Okučani-Lipik-Pakrac i obratno.

Na GP Macelj na izlasku iz Hrvatske kolona osobnih vozila duga je 2-2,5 km, pa se povremeno preusmjeravaju na prijelaz Lupinjak. Na ulasku preko Maclja čeka se 20-ak minuta. Na Bregani se povremeno čeka 15-ak minuta u oba smjera. Na Bajakovu osobn a vozila čekaju oko pola sata i na ulasku, i na izlasku.

U Žigljenu na otoku Pagu kolona je duga 1,5 km. U ostalim lukama nema duljeg čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙