FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: osobna vozila mogu prometovati autocestom

ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Od 17,15 osobna vozila smijuprometovati dijelom autoceste Zagreb-Split od čvora Sv. Rok do čvoraZadar 2. Ostali koji putuju prema jugu s autoceste mogu sići učvorovima Gospić, Gornja Ploča i Sveti Rok na staru Ličku magistralu,izvijesti je HAK.
ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Od 17,15 osobna vozila smiju prometovati dijelom autoceste Zagreb-Split od čvora Sv. Rok do čvora Zadar 2. Ostali koji putuju prema jugu s autoceste mogu sići u čvorovima Gospić, Gornja Ploča i Sveti Rok na staru Ličku magistralu, izvijesti je HAK.

Cesta D54 od starog Masleničkog mosta do Zatona Obrovačkog zatvorena je za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle. HAK upozorava na gužve i spor promet na svim cestama tog područja.

Jadranska magistrala na dijelu Karlobag-Sv. Marija Magdalena otvorena je samo za osobna vozila, jednako kao i Paški most.

Ponovno su otvorene ceste kroz Knin, ali velika je gužva i vozi se sporo.

Pojačan je promet Ličkom magistralom preko Plitvica u oba smjera.

Na cestu D38 između Pakraca i Požege izlila se rijeka Orljava u mjestu Orljavac, pa je promet prekinut. Obilazan smjer je Požega-Brestovac-Nova Gradiška-Okučani-Lipik-Pakrac i obratno.

Na GP Macelj na izlasku iz Hrvatske kolona osobnih vozila duga je 6 km, zbog čega se povremeno preusmjeravaju na prijelaz Lupinjak. Na ulasku preko Maclja čeka se 20-ak minuta. Na Rupi, Pasjaku i St. Gradišci pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera. Na Bajakovu osobna vozila čekaju više oko pola sata i na ulasku, i na izlasku.

Trajektna linija Makarska-Sumartin za otok Brač ponovno je uspostavljena. U Žigljenu na otoku Pagu kolona je duga 1,5 km, a u ostalim lukama nema duljeg čekanja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙