FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: jaka bura i dalje otežava promet

ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog jake bure koja mjestimice uPrimorju puše olujnom snagom, jadranskom magistralom na dioniciSenj-Sv.Marija Magdalena i Paškim mostom od 14 sati mogu prometovatisamo osobna vozila.
ZAGREB, 5. kolovoza 2005. (Hina) - Zbog jake bure koja mjestimice u Primorju puše olujnom snagom, jadranskom magistralom na dionici Senj-Sv.Marija Magdalena i Paškim mostom od 14 sati mogu prometovati samo osobna vozila.

Kako je dionica autoceste Zagreb-Split od čvora Sv. Rok do čvora Zadar 2 i dalje zatvorena za promet, HAK savjetuje vozačima koji idu ka jugu da s autoceste izađu već u čvoru Gornja Ploča prema Udbini i Gospiću, jer je na izlasku u čvoru Sv. Rok kolona duga 5 km i čeka se na naplati na izlasku oko tri sata.

Također je duga kolona vozila s juga prema sjeveru na čvoru Zadar 2, oko 5 do 6 kilometara, pa HAK za taj smjer savjetuje silazak s A1 u čvoru Benkovac, te put cestom D 27 preko Benkovca na Karin.

Cesta D54 od starog Masleničkog mosta do Zatona Obrovačkog zatvorena je za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicom i motocikle. Ostali mogu voziti preko starog Masleničkog mosta, Obrovca i Benkovca.

Pojačan je promet ličkom magistralom preko Plitvica u oba smjera.

U unutrašnjosti pada kiša, pa je promet otežan i usporen.

Na graničnom prijelazu Macelj na izlasku iz Hrvatske kolona osobnih vozila duga je 6 km, zbog čega se povremeno preusmjeravaju na prijelaz Lupinjak. Na ulasku preko Maclja čeka se 20-ak minuta. Na Rupi, Pasjaku i St. Gradišci pojačan je promet osobnih vozila u oba smjera. Na Bajakovu osobna vozila čekaju više od 1 sat i na ulasku i na izlasku.

Trajektna linija Makarska-Sumartin za otok Brač još je u prekidu. U Prizni za otok Pag i Jablancu za otok Rab kolone za ukrcaj duge su oko 1 kilometar.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙