FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 4. kolovoza

ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja začetvrtak, 4. kolovoza, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 4. kolovoza 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 4. kolovoza, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - U povodu Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te desete obljetnice vojno-redarstvene akcije "Oluja" vijence na zagrebačkom groblju Mirogoj položit će izaslanstva Vlade, predsjednika Republike, Hrvatskog sabora, političkih stranaka i mjesnih vlasti.

ZAGREB - Predsjedavajući Vijeća ministara BiH Adnan Terzić sastat će se s hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom u Banskim dvorima. Nakon razgovora u četiri oka, u 11,10 sati, pridružit će im se i državna izaslanstva. Za podne je predviđeno potpisivanje Ugovora RH i BiH o uređenju imovinsko pravnih odnosa i Ugovora između RH i BiH o dvojnom državljanstvu.

ZAGREB - Otvaranje izložbe "Bljesak Oluje" u Hrvatskom društvu likovnih umjetnika (HDLU) (Trg žrtava fašizma bb, 21 sati).

BEOGRAD - U Beogradu će se obilježiti 10. godišnjica vojno-redarstvene akcije Oluje, a Odbor za obilježavanje najavio je prosvjednu šetnju do hrvatskog veleposlanstva u Beogradu, gdje će dužnosnicima veleposlanstva predati popis 2669 nestalih osoba. Patrijarh Srpske pravoslavne crkve Pavle služit će u podne parastos za poginule.

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne - Hrvoje Krstičević

Poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙