FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 21 sat

ZAGREB, 30. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 21 sat
ZAGREB, 30. srpnja 2005. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 21 sat

SISAK - Nakon skoka u rijeku Savu u Jasenovcu večeras se utopila 42-godišnja Marina Filipović, izvijestila je Policijska uprava sisačko-moslavačka. Na mjestu utapanja obavlja se očevid i utvrđuju sve okolnosti nesretnog događaja, kao i uzroci smrti kupačice, kažu u policiji.

SPLIT - Poznat je identitet djeteta koje je poslije podne nestalo u rijeci Cetini, a riječ je o 12-godišnjoj djevojčici iz Kostanja koja je s roditeljima i prijateljima bila na mjesnoj proslavi, doznaje se u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj. Djevojčica se kod Kostanja u predjelu Studenci kupala i s litice skakala u Cetinu s još dvoje djece kada ih je u jednom trenutku povukla matica rijeke. Druga djeca su se zadržala za grane, dok je 12-godišnjakinju struja ponijela. Zbog pretrage rijeke Cetine smanjen je vodostaj na Hidroelektrani Kraljevac, ali djevojčica za sada nije pronađena. U potrazi sudjeluju omiški policajci, hitna pomoć i Gorska služba spašavanja.

ZAGREB - Knin je danas bio najtoplije mjesto u Hrvatskoj. Temperatura u Kninu dosegnula je danas oko 15 sati 40,8 Celzijevih stupnjeva, što je najviša temperatura dosad izmjerena u srpnju u Hrvatskoj, doznaje se u Državnome hidrometeorološkom zavodu. Prognostičari ističu da su drugdje u Hrvatskoj temperature između 32 i 37 Celzijevih stupnjeva. U Zagrebu su mjerne postaje zabilježile 32 Celzijeva stupnja, no zbog vlage koja je prelazila 60 posto, dan je bio izrazito težak i sparan. Usporedbe radi, u "rekorderu" Kninu vlage je bilo samo 14 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙