FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: promet prema moru i dalje vrlo gust

ZAGREB, 30. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim cestama prema moru prometje i dalje vrlo gust, a povremeno u kolonama promet teče i premaunutrašnjosti, izvijesti je HAK u 14,45 sati.
ZAGREB, 30. srpnja 2005. (Hina) - Na glavnim cestama prema moru promet je i dalje vrlo gust, a povremeno u kolonama promet teče i prema unutrašnjosti, izvijesti je HAK u 14,45 sati.

Na izlazu s autoceste A 1 u Lučkom otvoreno je 12 staza, a kolona je oko 6 kilometara.

Za ulazak u Hrvatsku na GP Macelj čeka se oko sat i pol, pa se povremeno zbog gužve vozila preusmjeravaju na GP Lupinjak. Na izlasku iz zemlje na Maclju čeka se oko pola sata.

Na ulasku u zemlju na Bregani kolona je duga oko 12 kilometara.

Na izlasku s autoceste A2 Zagreb - Krapina na NP Zaprešić kolona u smjeru Zagreba duga je oko 4 kilometra. Za naplatu cestarine čeka se oko sat i pol. U smjeru Krapine kolona je oko 1,5 km, a čeka se 50 minuta.

Na A1 kroz tunel Mala Kapela vozi se u oba smjera. Prema Zagrebu nema kolone pred tunelom, a u smjeru Splita kolona je 1,5 km.

Sa sjeverne strane kolona Sv. Rok kolona je 6 km, a s južne oko 8 km. Povremeno se na čvoru Sv. Rok vozila preusmjeravaju na D 50 prema Gračacu, a na autocestu se ponovno uključuju u čvoru Maslenica.

Ličkom magistralom preko Plitvičkih jezera prometuje se bez poteškoća.

Na izlasku s autoceste A 6 povremeno su kolone u Oštrovici, a usporeno se vozi preko Hreljina do Križišća.Također su poteškoće na riječkoj obilaznici jer zbog velikog pritiska vozila dolazi do čepova i zagušenja.

Na dionici Lupoglav-tunel Učka kolona je duga oko 3 km zbog čekanja na naplatu tunela.

Na GP u Istri Kaštel i Plovanija pojačan je ulazak vozila, a povremeno su gužve u oba smjera. Na mostu Mirna na istarskom ipsilonu za naplatu mostarine više se ne čeka dugo. Na izlazu u Umagu kolona je 2 km.

Na jadranskoj magistrali otežano se i sporo vozi između Splita i Makarske. Savjetujemo obilazak preko Žrnovnice prema jugu ili iz Makarske za Dupce.

Velike su gužve i na autocesti A 3 Zagreb-Županja prema Bajakovu, gdje je kolona osobnih vozila na izlasku oko 4 km, a u prometu teretnih vozila oko 2 km.

Prema sjeverno i srednje dalmatinskim otocima veće su gužve. Za Cres i Lošinj na ukrcaj se čeka pola sata, u Prizni malo više od sat vremena (3 km), u Žigljenu pola sata (2 km), a u Jablancu prema Rabu kolona je 5 km.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙