FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čačić: Ugovor sa Splitom za domaćinstvo Davis Cupa u subotu?

UMAG, 29. srpnja 2005. (Hina) - Ugovor između Hrvatskog teniskog saveza(HTS) i Grada Splita za domaćinstvo polufinalnog dvoboja Davis CupaHrvatska - Rusija bit će potpisan u subotu ili za sedam dana, kazao jepredsjednik HTS-a Radimir Čačić u Umagu.
UMAG, 29. srpnja 2005. (Hina) - Ugovor između Hrvatskog teniskog saveza (HTS) i Grada Splita za domaćinstvo polufinalnog dvoboja Davis Cupa Hrvatska - Rusija bit će potpisan u subotu ili za sedam dana, kazao je predsjednik HTS-a Radimir Čačić u Umagu.

"Realizirani su gotovo svi dogovori, a osobno sam razgovarao sa gradonačelnikom Splita Zvonimirom Puljićem i nema nikakvih problema da se po istim uvjetima taj ugovor realizira", kazao je Čačić.

Ako Grad Split službeno zatraži da 25 posto od prodanih ulaznica umjesto HTS-u, ostane Splitu, nema razloga da to ne tako ne bude, a istina je i da Zagreb nije poslao kandidaturu jer je zainteresiran za domaćinstvo finala Davis Cupa, naravno ukoliko mi dobijemo Ruse, a Argentinci Slovake.

Čačić je izrazio nezadovoljstvo sposobnošću hrvatskih gradova da markentinški izvuku korist iz sjajnih rezultata hrvatske Davis Cup reprezentacije, a nije zadovoljan ni markentinškim dostignućima u samom Savezu.

"Činjenica jest da se ovakvi iznimni uspjesi nedovoljno financijski naplaćuju, a pravi primjer jest umaški turnir, koji je pravi mali teniski grad. Zašto tako nešto ne bi organizirao i Split, zašto se ne bi našlo mjesta za nekih 50-ak šatora", zapitao se predsjednik HTS-a, izjavivši i kako se za pravo prijenosa splitskog polufinala ravnopravno natječu sve TV-postaje, pa je moguće i da HTV po prvi puta nema pravo prijenosa jednoga Davis Cup dvoboja u kojemu je Hrvatska domaćin.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙