FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 29. srpnja

ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak,29. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 29. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 29. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Transparency International Hrvatska (TIH) održat će konferenciju za novinare o financiranju kampanja za lokalne izbore. TIH pokreće projekt "Smanjivanja korupcije u politici" u sklopu kojeg predviđa izradu prijedloga zakona o financiranju političkih stranka i kampanja, kako bi se u budućnosti izbjeglo "netransparentno" financiranje kampanja. U TIH-u smatraju da svi kandidati na lokalnim izborima, neovisno o tome je li riječ o neovisnim ili stranačkim listama trebaju predočiti na koji su način njihove kampanje financirane, iako to trenutno nije regulirano zakonom (10 sati, Mrazovićeva 9).

ZAGREB - Konferencija za novinare SSSH o sindikalnoj košarici (11 sati, Krešimirov trg 2).

ZAGREB - Razmjena informacija te definiranje buduće suradnje teme su tradicionalnog susreta hrvatskih gospodarstvenika i gospodarskih predstavnika u diplomatsko-konzularnim uredima Republike Hrvatske u inozemstvu. Susret organizira Hrvatska gospodarska komora (HGK) s ciljem pružanja jače potpore hrvatskom gospodarstvu u internacionalizaciji poslovanja. O potrebi podrške hrvatskim tvrtkama u inozemstvu govorit će predsjednik HGK Nadan Vidošević, a predviđena je i rasprava o iskustvima gospodarskih savjetnika i gospodarstvenika (14,30 sati, HGK, Vijećnica, Rooseveltov trg 3).

ZAGREB - U sklopu 2. Zagrebačkog baroknog festivala udruga Lipicanska barokna raskoš iz Samobora organizirat će ples lipicanskih konja s kostimiranim dresurnim jahačima uz pratnju barokne glazbe i kostimirani mimohod (19,30 sati, Trg kralja Tomislava).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Hrvoje Krstičević

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙