FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: oprez, magla

ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivostna cestama u unutrašnjosti, Hrvatski autoklub (HAK) osobito upozoravana oprez na autocesti A 1 preko Kapele i Vratnika, na dijelu A 2Macelj-Zagreb, kao i na A 3 na dionici Novska-Okučani-Nova Gradiška.
ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, Hrvatski autoklub (HAK) osobito upozorava na oprez na autocesti A 1 preko Kapele i Vratnika, na dijelu A 2 Macelj-Zagreb, kao i na A 3 na dionici Novska-Okučani-Nova Gradiška.

Na većini cesta promet je jutros slab do srednje gustoće.

HAK podsjeća na apel policije motociklistima da ne voze bez zaštitnih kaciga.

HAK savjetuje vozačima da, ukoliko je to moguće, izbjegnu putovanje ove subote između 6 i 20 sati, jer se očekuje izuzetno pojačan promet na svim važnijim cestama, osobito na onima za i uz more.

Od danas do 18. kolovoza zbog radova se zatvara ŽC 3169 Daruvar-Dežanovec. Obilazno Blagorodovac-Trojeglava-Kip-Daruvar. Do 1. kolovoza, zatvorena je dionica Podravske magistrale Slatina-Našice, zbog obnove kolnika između Čačinaca i Donje Motičine. Obilazan smjer je Slatina-Donji Miholjac-Našice.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na GP Bregana i Macelj. Na Bajakovu je izuzetno gust promet teretnih vozila na izlasku iz zemlje, a pojačan je i putnički promet.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙