FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 28. srpnja

ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak,28. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 28. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 28. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Nakon što su novi članovi Državnog sudbenog vijeća (DSV) 21. srpnja prisegnuli pred predsjednikom Hrvatskog sabora, bit će održana konstituirajuća sjednica tog tijela u čiji djelokrug rada spada imenovanje sudaca, vođenje stegovnog postupka i razrješenje sudaca (Trg Nikole Šubića Zrinskog 3 u 9 sati).

ZAGREB - Predstavnici Grupacije proizvođača piva, slada i hmelja Hrvatske gospodarske komore na susretu s novinarima govorit će o najavljenom Pravilniku o ambalažnom otpadu. Ta Grupacija, kako se navodi, podržava prijedlog Ministarstva prostornog uređenja, zaštite okoliša i graditeljstva o uvođenju kaucije na sve plastične i nepovratne staklene boce, limenke i tetrapak pakiranja koji obvezuje sve proizvođače da zbrinu veći dio ambalažnog otpada te je u skladu s visokim ekološkim standardima (12,00 sati, restoran "K pivovari", Ilica 224).

ZAGREB - Otvorenje izložbe "Potok u srcu Zagreba - Uz potok Medveščak od izvora do ušća". Izložba obuhvaća oko 500 predmeta, zemljovide, fotografije, uporabne predmete koji ilustriraju sociološku i kulturološku sliku grada Zagreba na prijelazu iz XIX. u XX. stoljeće (Muzej grada Zagreba, Opatička 20 u 21 sat).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Hrvoje Krstičević

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙