FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rekordan posjet u Umagu

UMAG, 27. srpnja 2005. (Hina) - Šesnaesto izdanje ATP turnira u Umagupamtit će se po dosad nezabilježenoj posjeti i interesu za turnir. Uprva dva dana turnira ponedjeljak i utorak, za koje je prijašnjihgodina vladao ipak manji interes, a prodano je ukupno oko 6000ulaznica, što je apsolutni rekord.
UMAG, 27. srpnja 2005. (Hina) - Šesnaesto izdanje ATP turnira u Umagu pamtit će se po dosad nezabilježenoj posjeti i interesu za turnir. U prva dva dana turnira ponedjeljak i utorak, za koje je prijašnjih godina vladao ipak manji interes, a prodano je ukupno oko 6000 ulaznica, što je apsolutni rekord.

Kako je kapacitet umaškog Središnjeg terena oko 3150 mjesta, znači da su tribine bile skoro rasprodane već za susret 1. kola. Danas su prema neslužbenim podacima ulaznice za 2. kolo rasprodane i prije dvoboja Corije i Mantille. Direktor turnira Slavko Rasberger naručio je dodatnih 200 sjedalica koje stižu u četvrtak, dok su organizatori suočeni sa svakodnevnim upitima glede ulaznica za polufinale i finale.

Nije samo velik interes gledatelja, u Umag su na tenis pohrlile i brojne poznate osobe poput predsjednika HOO-a Zlatka Mateše, bivšega predsjednika slovenskog parlamenta Cirila Ribičiča, saborskog zastupnika Slavena Letica, nogometaša Igora Cvitanovića i brojnih drugih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙