FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za srijedu, 27. srpnja

ZAGREB, 27. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu,27. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 27. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 27. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

CAVTAT - Memorandum temeljem kojeg će Crna Gora nadoknaditi Hrvatskoj štetu za opljačkan stočni fond u Konavlima tijekom agresije na Hrvatsku potpisat će hrvatski i crnogorski ministri poljoprivrede u Cavtatu Petar Čobanković i Milutin Simović, u nazočnosti hrvatskog i crnogorskog predsjednika Stjepana Mesića i Filipa Vujanovića. Crna Gora će platiti oko 400 tisuća eura za uništenje stočnog fonda u Konavlima. Zajedničke izjave za medije predviđene su za 12,30 sati.

ZAGREB - Konferencija za novinare zagrebačkog Sveučilišta u povodu završnog prvog upisnog roka za upis studenata u prvu godinu studija u akademskoj godini 2005./2006. (Rektorat Sveučilišta, Trg maršala Tita 14 u 11 sati).

OSIJEK - Hrvatska stranka prava održat će konferenciju za novinare o tome, kako su najavili, "je li nepokoreni grad Osijek postao grad slučaj", te o promjenama u upravama gradskih poduzeća i gradskoj upravi. Govorit će predsjednik stranke i osječki gradonačelnik Anto Đapić i drugi stranački dužnosnici (Europske avenije 8 u 10 sati).

VUKOVAR - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor položit će temeljni kamen za zgradu namijenjenu stradalnicima iz Domovinskog rata (Frankopanska bb u 12 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

prijepodne - Hrvoje Krstičević

poslijepodne - Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙