FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ančić izgubio nakon tri sata borbe, Šprem po 11. puta ispala u prvom kolu

ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić nije seuspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Los Angelesu. Nakon gotovo trisata igre pobijedio ga je Tajlanđanin Paradorn Srichaphan sa 7-6 (4),6-7 (4), 6-2.
ZAGREB, 26. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatski tenisač Mario Ančić nije se uspio plasirati u 2. kolo ATP turnira u Los Angelesu. Nakon gotovo tri sata igre pobijedio ga je Tajlanđanin Paradorn Srichaphan sa 7-6 (4), 6-7 (4), 6-2.

Mario je samo jednom uspio oduzeti servis Srichaphanu, početkom drugog seta. No, Tajlanđanin se vrlo brzo vratio. Ančić je ipak uspio dobiti drugi set, ali u trećem, odlučujućem, domininirao je Srichaphan.

Bio je ovo njihov drugi dvoboj. Prije dvije godine Ančić ga je dobio na travi Queen's Cluba.

Ančiću je to drugi puta ove godine da je zaustavljen na startu turnira.

No, u slučaju Karoline Šprem to je uobičajena slika ove godine. Varaždinka je ponovno poražena u 1. kolu, po jedanaesti puta ove sezone.

Na WTA turniru u Stanfordu svladala ju je 18. igračica svijeta Francuskinja Nathalie Dechy sa 6-2, 6-3. Šprem je uspijela zaprijeti Francuskinji samo početkom drugog seta. Sve ostalo bila je "jednosmjerna ulica" u kojoj je Karolina stalno bila na gubitničkoj strani.

Tako se Dechy osvetila hrvatskoj tenisačici za prošlogodišnji poraz u Charlestonu.

ATP LOS ANGELES, 1. kolo -

Paradorn Srichaphan (Tajl) - Mario Ančić (Hrv/6) 7-6 (4), 6-7 (4), 6-2

WTA STANFORD, 1. kolo -

Nathalie Dechy (FRA/6) - Karolina Šprem (HRV) 6-2, 6-3

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙