FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šestero ozlijeđenih u sudaru mercedesa i seata između Polače i Kijeva

ŠIBENIK, 23. srpnja 2005. (Hina) - Pet je osoba teško ozlijeđeno, ajednogodišnje dijete lakše u sudaru dvaju osobna automobila izmeđuPolače i Kijeva, na predjelu Suhopolja, izvijestila ješibensko-kninska Policijska uprava.
ŠIBENIK, 23. srpnja 2005. (Hina) - Pet je osoba teško ozlijeđeno, a jednogodišnje dijete lakše u sudaru dvaju osobna automobila između Polače i Kijeva, na predjelu Suhopolja, izvijestila je šibensko-kninska Policijska uprava.

Nesreća na državnoj cesti D1 dogodila se jutros oko 10 sati, kada je 29-godišnji Zagrepčanin, zbog prebrze vožnje u zavoju, osobnim automobilom seatom alteom prešao na prometni trak za suprotni smjer i sudario se s mercedesom mađarskih oznaka koji je vozio 48-godišnjak. Mercedes je nakon sudara sletio s ceste, a s drugog automobila, koji je ostao na cesti, otpao je prednji lijevi kotač, te je udario u renault 19 čeških registracijskih oznaka, koji je iza mercedesa vozio 45-godišnji Čeh.

U mercedesu su teško ozlijeđeni vozač, njegova 48-godišnja supruga i 23-godišnji sin. U seatu altei teško su ozlijeđeni vozač i njegova 27-godišnja supruga, a njihovo jednogodišnje dijete lakše je ozlijeđeno.

Liječnička pomoć svima je pružena u kninskoj Općoj bolnici, nakon čega su vozač mercedesa i njegov sin prevezeni u šibensku Opću bolnicu, a ostali u splitsku bolnicu Firule, gdje su zadržani na liječenju.

Očevid na mjestu nesreće obavio je istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Branko Ivić.

Policija je najavila da će protiv 29-godišnjeg vozača iz Zagreba podnijeti kaznenu prijavu zbog toga što je uzrokovao prometnu nesreću.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙