FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zatvorenik traži odštetu jer je u obroku pronašao dio ljudskog prsta

SAN FRANCISCO, 23. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Zatvorenik jednogkalifornijskog zatvora traži odštetu od tvrtke koja priprema iisporučuje pakiranu hranu i dostavlja je zatvoru, jer je u svojemvegetarijanskom obroku pronašao dio prsta ljudske ruke.
SAN FRANCISCO, 23. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Zatvorenik jednog kalifornijskog zatvora traži odštetu od tvrtke koja priprema i isporučuje pakiranu hranu i dostavlja je zatvoru, jer je u svojem vegetarijanskom obroku pronašao dio prsta ljudske ruke.

29-godišnji osuđenik Felipe Rocha, koji kaznu odslužuje zbog posjedovanja droge, jedući obrok pomislio je da je "naletio" na indijski orah, pa ga je najprije pokušao prožvakati, a o čemu je riječ shvatio je tek kad ga je ispljunuo.

Glasnogovornik tvrtke koja zatvor opskrbljuje paketima s hranom G.A. Food Services iz floridskog St. Petersburga u pismu upućenom kalifornijskom zatvoru "ispričao se" upravi zatvora i zatvoreniku Rochi zbog pronalaska "stranog predmeta" u jednom od smrznutih jela i "neugodnosti što ga je taj događaj prouzročio".

Dva centimetra dugačak dio prsta ruke završio je u obroku slučajno nakon što je jedan od radnika zaposlenih na stroju za rezanje doživio nesreću čisteći ga.

Rocha traži odštetu u iznosu od 75.000 dolara te zahtijeva da zatvor prekine poslovanje sa spomenutom tvrtkom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙