FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sud Michaelu Jacksonu neće vratiti fotografije genitalija

SANTA MARIA, 23. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Većina predmeta oduzetihpop-zvijezdi Michaelu Jacksonu s njegova ranča Neverland tijekompolicijske premetačine koji su poslužili kao sudski dokazi, morajubiti vraćeni njihovu vlasniku, odredio je sudac Rodney Melville.
SANTA MARIA, 23. srpnja 2005. (Hina/dpa) - Većina predmeta oduzetih pop-zvijezdi Michaelu Jacksonu s njegova ranča Neverland tijekom policijske premetačine koji su poslužili kao sudski dokazi, moraju biti vraćeni njihovu vlasniku, odredio je sudac Rodney Melville.

Među predmetima koji će se vratiti američkoj pop-zvijezdi su porno časopisi, knjige, hard diskovi i mnogi drugi predmeti, ali ne i fotografije pjevačeva spolovila koje su poslužile kao jedan od dokaza tijekom istrage 1993. i 1994., a nakon sumnje da je Jackson zlostavljao 13-godišnjaka iz Los Angelesa, izvijestio je u petak kalifornijski list Lompoc Record.

Sudac Melville složio se s tužiteljem okruga Santa Barbara koji traži da fotografije ostanu sačuvane u sefu. One nisu korištene u sudskom procesu koji se vodio protiv Jacksona zbog zlostavljanja djece, a porota je presudila da pop-zvijezda nije kriva ni po jednoj od deset točaka optužnice.

Jacksonovi branitelji traže povrat svih predmeta koji mu pripadaju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙