FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: zbog nesreće kod Ivanić Grada na A3 usporeno

ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Autocestom A3 Zagreb-Županja, zbogprometne nesreće koja se dogodila na 48. kilometru od Ivanje Rekeprema Ivanić Gradu, prometuje se usporeno, a uklanjanje vozila je utijeku, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 22. srpnja 2005. (Hina) - Autocestom A3 Zagreb-Županja, zbog prometne nesreće koja se dogodila na 48. kilometru od Ivanje Reke prema Ivanić Gradu, prometuje se usporeno, a uklanjanje vozila je u tijeku, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Promet tom autocestom prilično je gust u smjeru istoka, a gužve počinju već na ulasku na autocestu, zbog radova prije čvora Ivanja Reka. Vozi se brzinom od 40m km/h.

Na glavnim cestama koje povezuju unutrašnjost s morem promet je pojačan, trenutno više u smjeru juga. Unatoč većoj gustoći prometa, na autocesti A1 nema zastoja pri prolasku kroz tunele Mala kapela i Sveti Rok.

Zbog povremenih lokalnih pljuskova vozi se sporije kroz Gorski kotar i Liku.

Vrlo je gust promet i na cestama u Istri te duž obale.

Povremeno je intenzivniji ulazak osobnih vozila preko graničnih prijelaza na sjeverozapadu zemlje, posebno na Bregani i Maclju. Na Bajakovu je pojačan izlazak teretnih vozila, dok u prometu osobnih zasad nema duljih čekanja.

Većina trajekata plovi izvan plovidbenog reda zbog većeg priljeva vozila u trajektne luke, pa se ne čeka dugo.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙