FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EJP: Erega u polufinalu na 100m prepone

ZAGREB/KAUNAS, 22. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska atletičarka ArnaErega plasirala se u polufinale na 100m prepone na Europskomjuniorskom prvenstvu u litvanskom Kaunasu.
ZAGREB/KAUNAS, 22. srpnja 2005. (Hina) - Hrvatska atletičarka Arna Erega plasirala se u polufinale na 100m prepone na Europskom juniorskom prvenstvu u litvanskom Kaunasu.

Erega je u današnjim kvalifikacijama imala deveti rezultat (14,18), što je za 29 stotinki slabije od njenog najboljeg ovosezonskog vremena, kojeg je istrčala početkom svibnja u Rijeci.

Polufinale je danas oko 18,00 sati i nadajmo se da će Erega, koja u nedjelju slavi 17. rođendan, izboriti nastup u finalu.

U finale natjecanja u bacanju diska plasirao se 19-godišnji Jan Bićanić, koji je u kvalifikacijama bacio 50,32 m, što je bio deseti rezultat. U finale je ušlo 12 najboljih. Bićanić je ove godine postavio svoj osobni rekord, kada je 22. svibnja u Zagrebu bacio 52.79 metara.

Večeras hrvatski predstavnici nastupaju u tri finala. Danijela Grgić, koja je imala najbolji rezultat u polufinalu, pokušat će doći do medalje u utrci na 400m. Isto će pokušati učiniti i Željko Vincek, također u disciplini 400 m.

U finalu diska za juniorke sudjeluju Katarina Bušljeta i Josipa Jeličić. No, one su bez realnih izgleda da se uključe u borbu za odličja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙