FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vis: Nizozemski turist stradao u eksploziji na požarištu

SPLIT, 20. srpnja 2005. (Hina) - Nizozemski turist večeras je teškostradao na opožarenom području na otoku Visu od eksplozije kojoj se zasada ne zna uzrok, a prema izjavi liječnika ozlijeđeni nije u životnojopasnosti, iako mu je u eksploziji razneseno lijevo stopalo.
SPLIT, 20. srpnja 2005. (Hina) - Nizozemski turist večeras je teško stradao na opožarenom području na otoku Visu od eksplozije kojoj se za sada ne zna uzrok, a prema izjavi liječnika ozlijeđeni nije u životnoj opasnosti, iako mu je u eksploziji razneseno lijevo stopalo.

Nizozemski turist, kojemu policija i liječnici nisu otkrili identitet, ranjen je oko 19 sati kada se, prema neslužbenim informacijama, iz znatiželje približio području na kojemu je do tada buktio požar.

U Državnom vatrogasnom centru kažu da je Nizozemac odmah helikopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva prevezen u splitsku Kliničku bolnicu. Dežurni liječnik kazao je da nije u životnoj opasnosti, ali da ga zbog teških ozljeda očekuje amputacija lijevog stopala.

Sudeći po ozlijedim pretpostavlja se da je nizozemski turist stao na minu, no u policiji to za sada nisu potvrdili. Ne zna se ni je li ranije bilo poznato da se na području na kojemu je stradao nalaze mine.

Požar na južnoj strani otoka Visa kod mjesta Podšpilje buknuo je poslijepodne, a pod kontrolu je stavljen oko 19 sati, otprilike kada je i nizozemski turist stradao

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙