FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za četvrtak, 21. srpnja

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje začetvrtak, 21. srpnja.
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za četvrtak, 21. srpnja.

ZAGREB - Svečana prisega izabranih članova Državnoga sudbenog vijeća pred predsjednikom Hrvatskoga sabora Vladimirom Šeksom. Odlukom Hrvatskoga sabora od 15. srpnja za članove Državnoga sudbenog vijeća izabrani su: Ivan Mikšić, Lucija Čimić, Nediljko Boban, Mirjana Rigljan, Đuro Sessa, Miho Mratović, Ranko Pelicarić, Arno Vičić, Anita Kurtović i Berislav Pavišić (12 sati, Hrvatski sabor, dvorana Ante Starčevića, Trg sv. Marka 6).

VARAŽDIN - Potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor podijeliti će računala za 24 obitelji s osmero i više djece s područja Varaždinske županije. Time će biti završen i projekt nabave računala za obitelji s osmero i više djece Ministarstva obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti koji je pokrenut u okviru aktivnosti "Projekti za višečlane obitelji" (10 sati, prostorije Svečane skupštinske dvorane, Franjevački trg 7).

ZAGREB - Konferencija za novinare ministrice pravosuđa Vesne Škare Ožbolt na kojoj će biti riječi o nastavku aktivnosti Ministarstva pravosuđa u okviru reforme pravosuđa (11 sati, Ministarstvo pravosuđa, Republike Austrije 14).

SPLIT - Ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Branko Vukelić sudjelovat će u radu Nadzornoga odbora Brodosplita, a poslije sjednice ministar Vukelić dat će izjavu za medije (13 sati, Ured direktora Brodosplita d.d.).

- Ministar Vukelić održat će i radni sastanak s gradonačelnikom Splita Zvonimirom Puljićem i županom Splitsko-dalmatinske županije Antom Sanaderom na kojemu će biti riječi o stanju gospodarstva u Splitu i Splitsko-dalmatinskoj županiji (14 sati, Ured gradonačelnika).

ZAGREB - Ministar znanosti, obrazovanja i športa Dragan Primorac primit će učenike članove Hrvatske matematičke olimpijske ekipe i njihove mentore. Hrvatska matematička olimpijska osvojila je na 46. Međunarodnoj matematičkoj olimpijadi u Meksiku jednu srebrenu i dvije brončane medalje. Matematička olimpijada održala se u gradu Merida na Yucatanu od 8. do 19. srpnja, a na njoj su sudjelovali predstavnici 98 zemalja (11 sati, Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Velika dvorana, Trg hrvatskih velikana 6).

ZAGREB - Konferencija za novinare predsjednika Socijaldemokratske partije Hrvatske (SDP) Ivice Račana i saborskoga zastupnika SDP-a Slavka Linića na kojoj će oni iznijeti ocjene o važnim gospodarskim pokazateljima u Hrvatskoj danas i zadnjim događanjima na sjednici Hrvatskoga sabora (12 sati, sjedište SDP-a, Iblerov trg 9).

OPATIJA - Otvorenje izložbe "Ivan Meštrović - Likovi i prizori iz Danteova Pakla: ilustracije i interpretacije". Organizatori izložbe su Festival Opatija i Fundacija Ivana Meštrovića - Atelijer Meštrović u Zagrebu (20 sati, Umjetnički paviljon Juraj Šporer).

Dežurni urednici:

prijepodne - Milka Ćurković

poslijepodne - Neven Leskovar

navečer - Serđo Obratov

telefon: 01/ 4808 600

telefaks: 01/ 4808 822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙