FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Predsjednik Mesić primio izaslanstvo umaškog turnira

ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Danas je u Zagrebu PredsjednikStjepan mesić primio izaslanstvo umaškog ATP turnira tenisača.
ZAGREB, 20. srpnja 2005. (Hina) - Danas je u Zagrebu Predsjednik Stjepan mesić primio izaslanstvo umaškog ATP turnira tenisača.

Izaslanstvo našeg najvećeg teniskog turnira, koji će se održati u Umagu od 25. do 31. srpnja ove godine, upoznalo je predsjednika s dosadašnjim tijekom organizacije turnira. Direktor turnira, Slavko Rasberger, istaknuo je kako će na ovogodišnjem Umag Openu sudjelovati brojni pobjednici Grand Slam turnira.

Interes za turnir je povećan, te je i zanimanje stranih novinara koji prate turnir znatno veće, a broj najavljenih narastao je od prošlogodišnjih dvadesetak na, dosada, pedeset i pet.

U izaslanstvu su bili direktor ATP turnira Croatia Open Umag Slavko Rasberger, predsjednik Hrvatskog teniskog saveza Radimir Čačić, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša, gradonačelnik Grada Umaga Vladimir Kraljević i predsjednica Uprave Istraturista d.d. Gordana Tomičić.

Najavljeno je da će Predsjednik boraviti u Umagu ne samo na finalu turnira u nedjelju, nego već i na dan polufinalnih mečeva u subotu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙