FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 4,30 sati

ZAGREB, 18. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatskedo 4.30 sati
ZAGREB, 18. srpnja 2005.(Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 4.30 sati

ZAGREB - Dekanica Veterinarskog fakulteta Ljiljana Pinter izjavila je jučer kako je doznala da su pokusi na begl psićima već počeli i da je suspendirala voditelja pokusa dr. Antona Brkića, a daljnje pokuse sa psima zabranila. Predsjednik udruge Prijatelja životinja Luka Oman rekao je nakon sastanka s dekanicom Pinter da 22 psića imaju slomljene kosti. Članovi Prijatelja životinja počeli su pred Klinikom za kirurgiju Veterinarskog fakulteta 24-satna dežurstva kako bi spriječili pristup dr. Brkiću i zaštitili pse.

UMAG - Svečanom dodjelom nagrada sinoć je u Umagu završio 6. Međunarodni festival komornog teatra "Zlatni lav" čiju je prvu nagradu osvojila predstava "Maratona di New York". Predstavu "Maratona di New York" autora Edoarda Erba i redateljice Neve Rošić u izvedbi Talijanske drame Hrvatskoga narodnog kazališta Ivan pl. Zajca u Rijeci žiri je proglasio najboljim kazališnim događajem i dobitnikom ovogodišnjeg grand prixa festivala.

UMAG - Motociklist iz Umaga poginuo je u prometnoj nesreći koja se jučer oko 16 sati dogodila na županijskoj cesti Plovanija - Savudrija, priopćila je istarska policija. Motociklist V. C. (42) je pretjecao kolonu vozila i frontalno se sudario s osobnim automobilom "volkswagen thuram" njemačkih registarskih oznaka, koji je dolazio iz suprotnog smjera. Teško ozlijeđeni motociklist umro je na putu do bolnice u Izoli.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙