FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Jon Dahl Tomasson seli u Stuttgart

STUTTGART, 16. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Napadač danske nogometnereprezentacije i dosadašnji član Milana, Jon Dahl Tomasson karijeru ćenastaviti u redovima njemačkog bundesligaša Stuttgarta.
STUTTGART, 16. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Napadač danske nogometne reprezentacije i dosadašnji član Milana, Jon Dahl Tomasson karijeru će nastaviti u redovima njemačkog bundesligaša Stuttgarta.

Danac će za momčad u čijim redovima igraju dvojica hrvatskih nogometaša Zvonimir Soldo i Boris Živković potpisati ugovor na tri sezone.

"Nisam više želio sjediti na klupi. Želim igrati, a to mi u Milanu nisu mogli obećati," kazao je Danac, kojem je nakon što su čelnici Milana angažirali Christiana Vieria, postalo jasno kako je osuđen na mrvice. Uz Ševčenka i Vieria, a po svemu sudeći i Gilardina, te Pippa Inzaghia, koji se oporavio, Tomasson bi većinu vremena provodio na klupi.

"U Milanu su bili korektni, nisu mi radili nikakve probleme, kada sam najavio da odlazim," dodao je Tomasson, koji će u Stuttgartu u zamijeniti Kevina Kuranyia, nakon što je ovaj preselio u Schalke 04.

"Dobili smo sjajnog napadača. Tomasson je odličan igrač koji će biti veliko pojačanje za našu momčad," dodao je trener Stuttgarta, Giovanni Trapattoni.

Tomasson je tako postao četvrti igrač koji je ovoga ljeta pojačao Stuttgart. Prije njega su došli Ludovic Magnin iz Werdera, Thomas Hitzlperger iz Aston Ville i Daniel Bierofka iz Bayer Leverkusena.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙