FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Wright-Phillips želi u Chelsea

ZAGREB, 16. srpnja 2005. (Hina) - Engleski krilni napadač ShaunWright-Phillips (23) zatražio je dozvolu od svog kluba, ManchesterCityja, da može pregovarati s Chelseajem o prijelazu u njegoveredove.
ZAGREB, 16. srpnja 2005. (Hina) - Engleski krilni napadač Shaun Wright-Phillips (23) zatražio je dozvolu od svog kluba, Manchester Cityja, da može pregovarati s Chelseajem o prijelazu u njegove redove.

Prema riječima Paula Tyrrella, glasnogovornika manchesterskog kluba, Wright-Phillips je izrazio želju da prijeđe u Chelsea kako bi igrao u Ligi prvaka. Samo dan prije City je odbio ponudu Chelseaja koji je za nj bio voljan platiti 20 milijuna funti.

Mladi reprezentativac, koji je do sada 4 puta igrao za Englesku, posvojeni je sin bivšeg Arsenalovog reprezentativnog napadača Iana Wrighta. Karijeru je počeo u juniorskoj momčadi Nottingham Foresta, a u seniorskoj momčadi Manchester Cityja debitirao je u sezoni 1999/2000. i do sada je za nju odigrao više od 150 prvoligaških utakmica. Prošle sezone bio je i najbolji strijelac Cityja s 11 postignutih pogodaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙