FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Arteta u Evertonu

LONDON, 15. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon Simona Daviesa, JohnaRuddya i Pera Kroldrupa, Španjolac Mikel Arteta (23) četvrti je igračkoji je ovoga ljeta pojačao redove engleskog premierligaša Evertona.
LONDON, 15. srpnja 2005. (Hina/Reuters) - Nakon Simona Daviesa, Johna Ruddya i Pera Kroldrupa, Španjolac Mikel Arteta (23) četvrti je igrač koji je ovoga ljeta pojačao redove engleskog premierligaša Evertona.

Španjolac je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Evertonu, nakon čega su čelnici kluba iz Liverpoola odlučili otkupiti njegov ugovor sa Real Sociedadom.

"Napokon mogu odahnuti. Dogovoreni su svi detalji ugovora i jedva čekam ponovo istrčati na Goodison Park," kazao je Arteta. Transfer bivšeg člana mlade španjolske vrste na Otok vrijedan je 3 milijuna eura.

Arteta je karijeru započeo u Barceloni, a potom je preselio u Paris St Germain, te Glasgow Rangers. Iz Škotske se prošle sezone vratio u domovinu, no nakon svega pet mjeseci napustio je San Sebastian i otišao na posudbu u Everton.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙