FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Turska verzija čudovišta iz Loch Nessa ponovno se pojavila

ANKARA, 13. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Turska verzija čudovišta izLoch Nessa - legendarno čudovište iz jezera Van ponovno se pojavilo,izjavio je jedan očevidac koji tvrdi da je vidio to misteriozno"stvorenje" na površini jezera u istočnoj Turskoj, javlja u srijeduturska novinska agencija Anadolija.
ANKARA, 13. srpnja 2005. (Hina/AFP) - Turska verzija čudovišta iz Loch Nessa - legendarno čudovište iz jezera Van ponovno se pojavilo, izjavio je jedan očevidac koji tvrdi da je vidio to misteriozno "stvorenje" na površini jezera u istočnoj Turskoj, javlja u srijedu turska novinska agencija Anadolija.

"To stvorenje je položilo glavu na moj brod. Bio sam užasnut", kazao je Mugdat Avci koji već 24 godine radi na jezeru Van, najvećem jezeru u Turskoj.

Avci tvrdi da je vidio glavu životinje "koja podsjeća na nilskog konja a ima vrat dugačak dva metra". Životinja je nakon pojavljivanja brzo nestala u vodama jezera.

Krajem 20. stoljeća skupine profesionalnih fotografa nahrupile su na jezero Van, nakon što su objavljene amaterske snimke navodnog čudovišta, ali nisu uspjeli snimiti "čudovište iz jezera Van".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙