FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za srijedu, 13. srpnja

ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu,13. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 13. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za srijedu, 13. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - Nastavak 15. sjednice Hrvatskog sabora (9,30 sati, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Čelnici četiri hrvatske sindikalne središnjice - Saveza samostalnih sindikata Hrvatske, Matice hrvatskih sindikata javnih službi, Hrvatske udruge sindikata i Sindikata usluga UNI-Cro održat će konferenciju za novinare na kojoj će govoriti o rezultatima dvomjesečne kampanje "Rad na crno" (10 sati, Radnički dom, dvorana 427, Krešimirov trg 2).

ZAGREB - Ministar vanjskih poslova Republike Malte Michael Fredo boravi u višednevnom posjetu Hrvatskoj tijekom kojeg će se susresti s predsjednikom Republike Stjepanom Mesićem i premijerom Ivom Sanaderom te s ministricom vanjskih poslova i

europskih integracija Kolindom Grabar-Kitarović. Dvoje ministara nakon sastanka dat će izjave za medije (zgrada MVPEI, Zrinjevac 7-8, 11,10 sati).

ZAGREB - Otvaranje polivalentnog igrališta kojeg je Hrvatski nogometni savez izgradio u dvorištu III. gimnazije u Kušlanovoj 52 (12 sati).

ZAGREB - Ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta i ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Mirsad Kebo razgovarat će o povratku izbjeglica. Nakon sastanka predviđene su izjave za novinare (13,15 sati, prostorije Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka, Nazorova 61).

ZAGREB - Predsjednik Republike Stjepan Mesić primit će odlikovanje Velered kralja Tomislava s lentom i velikom Danicom kojom ga je Hrvatski sabor odlikovao na sjednici 6. srpnja ove godine. Odličje će predsjedniku države uručiti predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks (13,30 sati, Banska soba, Hrvatski sabor).

ZAGREB - Održat će se javno praćenje web chata s povjerenikom EU za proširenje Ollijem Rehnom (EU info centar, Knjižnica i čitaonica Bogdana Ogrizovića, Preradovićeva 5, 15,30).

OSIJEK - Sastanak čelnika Županije osječko-baranjske s načelnicima i gradonačelnicima na kojem će se, uz ostalo, govoriti o provedbi projekata unapređenja poljoprivrede na području županije, provedbi Zakona o državnom poljoprivrednom zemljištu te

sanaciji odlagališta otpada (9 sati, Velika vijećnica, Županijska 4).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Damir Senčar

Poslijepodne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙