FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HNS smanjio cijene ulaznica za utakmicu Hrvatska - Brazil

ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Nakon brojnih pritisaka i prosvjedazbog visokih cijena ulaznica za prijateljsku nogometnu utakmicuHrvatska - Brazil Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS)smanjio je cijene ulaznica za splitski dvoboj.
ZAGREB, 12. srpnja 2005. (Hina) - Nakon brojnih pritisaka i prosvjeda zbog visokih cijena ulaznica za prijateljsku nogometnu utakmicu Hrvatska - Brazil Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) smanjio je cijene ulaznica za splitski dvoboj.

Prema riječima glavnog tajnika, HNS-a Zorislava Srebrića, HNS, iako nije organizator utakmice, učinio je dodatni napor, te na sebe prebacio dio troškova kako bi gledatelji bili što zadovoljniji. Tako su nove cijene: SJEVER 200,00 kn, JUG 420,00 kn (a ovom ulaznicom moći će se besplatno na sjevernu tribinu na utakmici protiv Švedske, 8. listopada), ISTOK 600,00, a ZAPAD 700,00 kuna.

Na sjednici IO usvojena su izvješća o programima reprezentacija, izvješća o natjecanjima u prvenstvima i Kupu u sezoni 2004/05, te liste sudaca, delegata i kontrolora. Članovi hrvatske nogometne Vlade nisu prihvatili zahtjev Hrvatskog Dragovoljca za uvrštenjem u Prvu HNL. Momčad iz Sigeta se žalila da Novalja nije imala ispunjene sve kriterije i kao takva nije uopće imala pravo nastupa u kvalifikacijama za popunu Prve HNL, no IO je odbio zahtjev Hrvatskog dragovoljca.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙