FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za ponedjeljak, 11. srpnja

ZAGREB, 10. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zaponedjeljak, 11. srpnja.
ZAGREB, 10. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za ponedjeljak, 11. srpnja.

SPLIT - Potpisivanje ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za sanaciju odlagališta komunalnog otpada "Karepovac" u Splitu bit će između Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost i Grada Splita, a tome će nazočiti premijer Ivo Sanader. (Gradsko poglavarstvo, 11 sati)

ZAGREB - Sjednica Gospodarsko-socijalnog vijeća održat će se u zgradi Vlade RH s početkom u 14 sati, a izjave za novinare su predviđene za 16 sati, (Trg Sv. Marka 2, 14 sati).

ZAGREB - Na sjednici saborskog Odbora za zakonodavstvo bit će riječi o prijedlogu izmjena i dopuna ovogodišnjeg državnog proračuna i konačnom prijedlogu zakona o potvrđivanju memoranduma o suglasnosti između Vlade RH i Europskog zapovjedništva SAD-a u vezi s korištenjem zračnog prostora, poligona, zračnih i pomorskih luka i objekata za obuku od strane američkih oružanih snaga u Europi, kao i o prijedlogu zakona o potvrđivanju konvencije o dostavi u inozemstvo sudskih i izvansudskih dokumenata u građanskim ili trgovačkim stvarima, (Hrvatski sabor, Trg Sv. Marka 6, dvorana Ivana Kukuljevića, 12 sati).

ZAGREB - Članovi saborskog Odbora za financije i državni proračun razmotrit će prijedlog izmjena i dopuna državnog proračuna za 2005. i konačni prijedlog izmjena zakona o izvršavanju državnog proračuna za ovu godinu, (Hrvatski sabor, dvorana Stjepana Radića, 14,30 sati). O istoj će temi raspravljati i članovi saborskog Odbora za rad, socijalnu politiku i zdravstvo, (dvorana Josipa Jelačića, 15 sati) i članovi saborskog Odbora za poljoprivredu i šumarstvo, (Hrvatski sabor, dvorana Ivana Mažuranića, 12 sati).

ZAGREB - Saborski Odbor za ravnopravnost spolova održat će sjednicu pod predsjedanjem Gordane Sobol, (Hrvatski sabor, dvorana Janka Draškovića, 14 sati).

ZAGREB - Na sjednici programskog vijeća HRT-a utvrdit će se prijedlog izvješća Hrvatskom saboru o radu toga Vijeća i provedbi programskih načela i obveza utvrđenih Zakonom o HRT-u u programima Hrvatskog radija i Hrvatske televizije od 1. srpnja 2004. do 1. srpnja 2005., (Dom HRT-a, Prisavlje 3, 15 sati).

ZAGREB - Konferencija za novinare Saveza samostalnih sindikata Hrvatske održat će se u Radničkom domu na temu "Mi znamo kako pokrenuti Hrvatsku" o čemu će govoriti predsjednica SSSH Vesna Dejanović i drugi, (Krešimirov trg 2, dvorana 427, 10,30 sati).

ZAGREB - Svečano uručenje Rektorovih nagrada za akademsku godinu 2004/2005. bit će upriličeno u auli Sveučilišta u Zagrebu i to najprije za studente prirodnog, tehničkog i biomedicinskog znanstveno-nastavnog područja, a potom za studente biotehničkog, društvenog, humanističkog i umjetničkog područja, (Trg maršala Tita 14, 11 i 13 sati).

Dežurni urednici:

prijepodne: Milka Ćurković

poslijepodne: Neven Leskovar

navečer: Dubravka Dadić

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙