FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Fed Cup: Šprem izgubila maraton

BOL NA BRAČU, 10. srpnja 2005. (Hina) - Anna-Lene Grönefeld je pobjedomnad Karolinom Šprem 6:3, 6:7 (5), 6:2 dovela Njemačku u vodstvo od 2:1u Fed Cup dvoboju za ulazak u Svjetsku skupinu I u Bolu na Braču.
BOL NA BRAČU, 10. srpnja 2005. (Hina) - Anna-Lene Grönefeld je pobjedom nad Karolinom Šprem 6:3, 6:7 (5), 6:2 dovela Njemačku u vodstvo od 2:1 u Fed Cup dvoboju za ulazak u Svjetsku skupinu I u Bolu na Braču.

U drugom pojedinačnom susretu dana Jelena Kostanić igra sa Sandrom Kloesel, a potom slijedi dvoboj parova.

Dvoboj prvih tenisačica Hrvatske i Njemačke bio je jako kvalitetan i jako dug - trajao je 2:38 sati po užarenom bračkom suncu, ali Karolini Šprem nije donio pobjedu protiv odlične Groenefeld. Slično kao i protiv Kostanić jučer, Nijemica je sjajno počela, sa vodstvom od 4:1 praktički je riješila prvi set, a u drugom, koji je trajao čak 74 minute, vodila se teška borba. Varaždinka je uspostavila ritam, imala je 5:3 i servis, no set je ipak otišao do tie-breaka, gdje je Šprem izvukla 1:3 i sjajnim poenima uspjela poravnati rezultat.

Treći set je odlučen u šestom gemu, u kome je Groenefeld oduzela servis Karolini za vodstvo od 4:2, koje je u naredna dva gema kvalitetnom igrom pretvorila u 6:2 i drugi bod za Nijemice.

"Žao mi je, ali danas je Groenefeld bila prejaka. Ja sam čak igrala puno bolje nego jučer, bolje sam osjećala lopticu, servis je bio jači, a opet nije pomoglo", kazala je Šprem nakon dvoboja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙