FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: sve gušći promet prema unutrašnjosti

ZAGREB, 9. srpnja 2005. (Hina) - Promet na cestama koje povezujuunutrašnjost s morem gust je u oba smjera, no sve je gušći premaunutrašnjosti, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 9. srpnja 2005. (Hina) - Promet na cestama koje povezuju unutrašnjost s morem gust je u oba smjera, no sve je gušći prema unutrašnjosti, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Ispred tunela Mala kapela sa sjeverne strane kolona je duga 5 km, a s južne 2,5 km. Ispred tunela Sv. Rok, kolona prema moru smanjila se na 9 km, a južno od Sv. Roka, u smjeru sjevera, duga je 8 km.

Ispred tunela Učka s istarske strane kolona vozila duga je oko 1 km. Na istraskom ipsilonu prema GP Kaštel stvorila se višekilometarska kolona.

Ličkom magistralom, odnosno starom cestom preko Plitvica, vozi se nešto sporije, ali bez zastoja. Prva veća smjena i dolazak gostiju u znaku je povećane posjete Borju, Plitvicama i drugim izletištima u Lici. Kako se doznaje u ličko-senjskoj PU prijepodne zabilježena je tek jedna lakša prometna nesreća.

U unutrašnjosti zemlje ceste su mokre.

Na većini graničnih prijelaza gust je putnički promet na ulasku u Hrvatsku. Na Bajakovu, kolona osobnih vozila na izlasku duga je oko 4 km, a teretnih oko 3 km.

Kolona vozila pred trajektnom lukom Jablanac za otok Rab duga je 3 km, a u Prizni za otok Pag 1,5 km.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙