FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 9. srpnja

ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 9. srpnja.
ZAGREB, 8. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 9. srpnja.

DUBROVNIK - Program kulturne suradnje Hrvatske i Mađarske potpisat će hrvatski i mađarski ministar kulture Božo Biškupić i Andras Bozoki u Dubrovniku, uoči svečanog otvorenja 56. Dubrovačkih ljetnih igara, (Festivalska palača, 17 sati). Program će, između ostalog, definirati kulturnu, obrazovnu i znanstvenu suradnju, s naglaskom na regionalnu i europsku kulturnu suradnju, te podupirati zajedničke kulturne projekte u okviru Srednjoeuropske inicijative i programa EU. Potom će se održati svečana sjednica Festivalskog vijeća Dubrovačkih ljetnih igara pod predsjedanjem ministra Bože Biškupića. (18 sati)

VARAŽDIN/POLJANA BIŠKUPEŠKA - Festival sportske rekreacije na selu, koji se održava po 11. put, svečano će otvoriti predsjednik Hrvatskog sabora Vladimir Šeks u Poljani Biškupeškoj, predgrađu Varaždina. (9 sati)

ŽUPANJA - U Županji, na imanju obitelji Bošnjak, bit će priređen projekt očuvanja kulturne baštine "Kruh naš svagdašnji, žetva i vršidba u prošlosti" kojem će nazočiti ministar poljoprivrede, šumarstva i vodnog gospodarstva Petar Čobanković. (Autoput 73, 10 sati)

ZAGREB - Izjavu za novinare dat će predsjednik HSLS-a Ivan Čehok nakon sjednice Velikog vijeća HSLS-a. (HSLS, Zrinjevac 17, 13,30 sati)

RIJEKA - Premijera komedije Giacanta Galline "Zente refada (Skorojevići)" u režiji Francesca Macedonia bit će u okviru festivala "Riječke ljetne noći", a zajednički su je priredili ansambl Talijanske drama HNK "Ivana pl. Zajca" i kazalište "La contrada" iz Trsta. (HNK "Ivana pl. Zajca", 20 sati)

TRGOVIŠĆE - Esperentski pisci predstavit će se publici na Susretu esperantskih pisaca Srednje Europe koji se održava u Trgovišću od 8. do 10. srpnja. (Kurija Hrašćina, 16 sati)

dežurni urednici:

prijepodne: Jasna Nahtigal Lazarić

poslijepodne: Milka Ćurković

navečer: Neven Leskovar

telefon: 01/48-08-600

telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙