FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - svijet - za četvrtak, 7. srpnja

ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje usvijetu za četvrtak, 7. srpnja.
ZAGREB, 7. srpnja 2005. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje u svijetu za četvrtak, 7. srpnja.

PRIŠTINA - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić, koji boravi u službenom posjetu Srbiji i Crnoj Gori, na Kosovu će razgovarati s najvišim dužnosnicima UNMIK-a, te čelnicima kosovskih institucija, a sastat će se i s predstavnicima tamošnjih Hrvata.

BEOGRAD - Početak dvodnevnog suđenja Saši Radaku zvanom "Cetinje", optuženom za ratni zločin na Ovčari kod Vukovara 1991. godine. Radak je posljednji uhićeni za taj zločin, a sudsko vijeće Veska Krstajića, nakon što Radak iznese svoju obranu, trebalo bi odlučiti o prijedlogu Specijalnog tužiteljstva za ratne zločine o spajanju postupka protiv Radaka s postupkom koji se, od ožujka prošle godine, već vodi protiv 16 optuženih pripadnika Teritorijalne obrane Vukovara i paravojne jedinice "Leva Supoderica" za taj zločin.

GLENEAGLES - Nastavlja se summit Skupine osam najrazvijenijih zemalja svijeta (G8) na kojem su glavne teme borba protiv siromaštva u Africi te klimatske promjene.

DEN HAAG - Nastavak suđenja bivšem jugoslavenskom predsjedniku Slobodanu Miloševiću pred ICTY-em.

DAMASK - Palestinski predsjednik Mahmud Abas sastat će se sa sirijskim predsjednikom Basharom al-Asadom. To je prvi Abasov susret sa sirijskim predsjednikom otkad je u siječnju izabran za palestinskog čelnika.

DEŽURNI UREDNICI:

Noć: Nenad Zlatović

Prijepodne: Srđan Baković

Poslijepodne: Duška Gerić Koren

Navečer: Darko Vlahović

Tel: **385-1-4808645

Fax: **385-1-4808 822

E-mail: vpdesk@hina.hr

(Hina) xkga ymaš

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙