FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Hrvatska - SCG 8:9

ALMERIA, 3. srpnja 2005. (Hina) - U susretu za brončanu medalju naMediteranskim igrama hrvatski vaterpolisti su poraženi od Srbije iCrne Gore sa 8:9 (1:2, 0:2, 5:1, 2:4).
ALMERIA, 3. srpnja 2005. (Hina) - U susretu za brončanu medalju na Mediteranskim igrama hrvatski vaterpolisti su poraženi od Srbije i Crne Gore sa 8:9 (1:2, 0:2, 5:1, 2:4).

Pred 500 gledatelja na plivalištu Almadrabilas sudili su Turčin Sungu i Španjolac Cabello.

HRVATSKA: Car, Jurin, Jelača, Dobud 4, Žanetić, Joković, Marković 1, Santini 1, Milaković 1, Sukno, Buljubašić 1, Muslim, Šetka.

SICG: Mitrović, Danilović 2, Raden, Korolija 1, Vukčević 1, Janović 2, Ćuk, Vejzagić, Brguljan, Filipović 1, Prlainović, Ivović 2, Šćepanović

REALIZACIJA IGRAČA VIŠE: Hrvatska 3/5, SiCG 7/11.

Hrvatski vaterpolisti odigrali su najbolju utakmicu na MI u Almeriji, ali to nije bilo dovoljno da uzmu brončano odličje. SCG je pobijedila sa 9:8 u utakmici u kojoj su naši vaterpolisti uspjeli okrenuti 2:5 u vodstvo od 6:5 nakon treće četvrtine, zahvaljujući izvrsnim obranama vratara Davora Cara. U zadnjoj četvrtini odmah smo primili dva pogotka, Dobud je izjednačio na 7:7, da bi Filipović i Danilović iskoristili situacije sa igračem više za 9:7. Dobud je novim pogotkom 40 sekundi opet ponudio nadu, koju je sramotnim odlukama u završnici odnio turski sudac isključivši bezrazložno Markovića, a potom nije dopustio time-out.

"Igrali smo najbolje dosad i šteta što ova B selekcija sa devet juniora nije uzela broncu. Imali smo priliku nakon odlične treće četvrtine, ali smo pali u samoj završnici. Zadovoljan sam nastupom jer smo ušli među prve četiri ekipe na Mediteranu, a bilo je teško očekivati da budemo ravnopravni sa Talijanima i Španjolcima koji su na Igre poslali najjače sastave", rekao je trener Emil Nikolić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙