FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Mezak također s dvije medalje

ALMERIA, 3. srpnja 2005. (Hina) - Nakon srebrnog odličja u paru sa AnomVrljić, Matea Mezak je osvojila i brončano odličje u pojedinačnojkonkurenciji na MI u Almeriji, svladavši Talijanku Stephaniu Chieppisa 6:3, 5:7, 6:2.
ALMERIA, 3. srpnja 2005. (Hina) - Nakon srebrnog odličja u paru sa Anom Vrljić, Matea Mezak je osvojila i brončano odličje u pojedinačnoj konkurenciji na MI u Almeriji, svladavši Talijanku Stephaniu Chieppi sa 6:3, 5:7, 6:2.

Mezak se sa dvije medalje pridružila kajakašu Stjepanu Janiću i plivačici Sanji Jovanović, koji su na ovim Igrama osvojili po dva odličja.

Jučerašnji trosatni maraton u parovima po užasnoj vrućini u mjestašcu Huercal oduzeo je dosta snage 20-godišnjoj Zagrepčanki, tim više što je igrala već u 9 sati ujutro. Morala je opet igrati tri seta, prvi je dobila sa 6:3, u drugom je sa 2:5 došla na 5:5 i onda izgubila svoj servis u 11. igri, da bi u trećem ipak pokazala da je kvalitetnija tenisačica od Talijanke.

"Prije dolaska u Almeriju nisam ni znala što su Mediteranske igre, a odavde odlazim sa dvije medalje i jednim od najljepših iskustava. Boravak sa ostalim sportašima u selu je sjajna stvar, kao i biti dvaput na pobjedničkom postolju, na što kao tenisačice nismo naviknule", kazala je Mezak, koja je sa suigračicom Vrljić i trenerom Alanom Marićem činila najmanju od svih hrvatskih ekipa po sportovima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙