FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hajduk potpisao sponzorski ugovor sa ruskim poduzetnikom

ZAGREB/SPLIT, 1. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hajduka Branko Grgići ruski poduzetnik Dmitrij Železnjak potpisali su danas u Splitujednogodišnji sponzorski ugovor vrijedan 700.000 eura, objavljeno jena internet stranici hrvatskih nogometnih prvaka.
ZAGREB/SPLIT, 1. srpnja 2005. (Hina) - Predsjednik Hajduka Branko Grgić i ruski poduzetnik Dmitrij Železnjak potpisali su danas u Splitu jednogodišnji sponzorski ugovor vrijedan 700.000 eura, objavljeno je na internet stranici hrvatskih nogometnih prvaka.

Predsjednik Grgić bio je izuzetno zadovoljan potpisanim ugovorom, te je naglasio: "Ovo će nam biti važna potpora kako bi klub stabilno funkcionirao u narednom razdoblju. Važno je i dalje nalaziti ljude i sponzore koji mogu pomoći Hajduku".

"Po dolasku u Split vidio sam da je Hajduk velika vrijednost ovog grada. Ulaganjem u klub nadam se da ću pridonijeti njegovom što boljem funkcioniranju i postizanju još boljih rezultata", istaknuo je Železnjak, vlasnik tvrtke Portus Adria, koja je koncesionar splitske sjeverne luke,

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙