FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za petak, 1. srpnja

ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 1.srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.
ZAGREB, 1. srpnja 2005. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 1. srpnja, koje ćemo popratiti fotografijama.

ZAGREB - U nastavku 15. sjednice Hrvatski sabor sutrašnje zasjedanje nastavlja raspravom o konačnom prijedlogu izmjena i dopuna Zakona o srednjem školstvu, kojima bi se, među ostalim, uvela državna matura i vanjsko vrjednovanje srednjih škola (9,30 sati).

ZAGREB - Na svečanoj Akademiji u povodu Dana Hrvatske obrtničke komore (HOK) zaslužnim obrtnicima i institucijama bit će dodijeljeno najviše priznanje HOK-a "Zlatne ruke" te uručene majstorske diplome najboljim izvođačima i promicateljima sustava obrazovanja za obrtnička zanimanja, zatim majstoru stručnom učitelju te najboljem naučniku (12,00 sati, HNK, Trg maršala Tita 5).

DUBROVNIK - U Dubrovniku će svečano biti otvoren hotel Imperial kao prvi hrvatski hotel uključen u jedan od najpoznatijih svjetskih hotelskih lanaca, američki Hilton International. Hotel novog naziva Hilton Imperial Dubrovnik za goste je, nakon gotovo trogodišnje obnove, otvoren 1. svibnja, dok se svečana ceremonija otvaranja, kako je i uobičajeno u sustavu Hilton, održava nakon prva dva mjeseca rada. Kako je najavljeno, hotel će otvoriti premijer Ivo Sanader. Hotel je kategoriziran s pet zvjezdica, raspolaže s ukupno 143 smještajne jedinice, od čega je 135 soba i 8 apartmana, te ostalim sadržajima. U većinskom je vlasništvu dubrovačkog brodara Atlanske plovidbe, koji je zajedno sa suvlasnicima Hiltonom Int. i austrijskom tvrtkom Strabag, po procjenama, u obnovu hotela investirao oko 27,5 milijuna eura (11 sati, kazalište Marina Držića i Hotel).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Damir Senčar

Poslijepodne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙