FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme

ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Stanje u prometu i vremenska prognozaza Hrvatsku.
ZAGREB, 30. lipnja 2005. (Hina) - Stanje u prometu i vremenska prognoza za Hrvatsku.

ZAGREB - Mjestimice su mokre ceste u sjeverozapadnom dijelu zemlje i u Slavoniji. Promet je uglavnom slabije gustoće i teče bez poteškoća. Na graničnom prijelazu Bajakovo pojačan je izlazak teretnih vozila, a na Macelju ulazak. Na graničnom prijelazu Bregana pojačan je putnički promet na ulasku u zemlju. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Promjenjivo i nestabilno. Posvuda su mogući lokalni pljuskovi i grmljavina, osobito sredinom dana i poslijepodne. Više sunčana vremena očekuje se u Dalmaciji. Vjetar uglavnom slab, na Jadranu povremeno umjeren jugozapadnjak i jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 26 i 30, u Dalmaciji i Slavoniji do 33 Celzijeva stupnja.

ZAGREB - Jučerašnje nevrijeme u sjeverozapadnoj Hrvatskoj zahvatilo je šest županija tijekom poslijepodneva i večeri, a stanje se jutros normalizira, izvijestio je danas Državni centar 112. Nevrijeme praćeno jakim vjetrom, grmljavinom i kišom kidalo je granje i rušilo stabla zbog čega je ponegdje bilo problema u prometu, odnijelo je crijep s nekoliko krovova, a neka su područja ostala privremeno bez struje. Nevrijeme je zahvatilo Bjelovarsko-bilogorsku, Požeško-slavonsku, Zagrebačku, Sisačko-moslavačku i Virovitičko-podravsku županiju, a oko ponoći i Istarsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙