FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI - Arapov teći, Radelić šesti

ALMERIA, 29. lipnja 2005. (Hina) - Povoljan vjetar konačno je omogućiopravo jedrenje u zaljevu Golfo de Almeria. U sve tri klase u kojima suhrvatski jedriličari jedrila su se četiri plova.
ALMERIA, 29. lipnja 2005. (Hina) - Povoljan vjetar konačno je omogućio pravo jedrenje u zaljevu Golfo de Almeria. U sve tri klase u kojima su hrvatski jedriličari jedrila su se četiri plova.

Nakon jučerašnjega lošeg dana naš olimpijac Mate Arapov ponovno je uhvatio dobar ritam, pobijedivši u petom plovu, dok je u preostala dva bio četvrti pa se probio na treće mjesto klase laser sa 24 negativna boda. Nažalost, nikako da oba naša laseraša spoje dobar dan, jučer odličan Luka Radelić danas je bio 10., 7. i 8., pa je sa diobe drugoga mjesta pao na šesto sa 36 negativnih bodova u sedam od predviđenih jedanaest regata. Vodeći je u ovoj klasi Slovenac Vasilij Žbogar sa 15 negativnih bodova, a drugoplasirani Francuz Le Breton ima 23, jedan manje od Arapova.

Naša posada u klasi 470 Šime Fantela i Igor Marenić izgubili su nakon današnja tri plova treće mjesto, sa 10., 6. i 8. mjestom pali su na šestu poziciju sa 31 negativnim bodom. Dobra vijest za Zadrane jest da za trećeplasiranim Slovencima zaostaju samo tri boda. I druga naša posada Splićani Ante Kujundžić i Ante Ćesić nije bla posebno raspoložena, imala je osmo i deseto mjesto, a sedmi plov nisu završili, pa sa 52 negativna boda drže 10. poziciju od ukupno 14 posada. U ovoj klasi vode francuska braća Bonnaud sa 11 bodova.

U ženskom "laseru" naše su Puljanke bile vrlo dobre - Gea Barbić se makla sa zadnje pozicije i sa trećim, petim i četvrtim mjesto drži sedmo mjesto sa 35 negativnih bodova, a Mateja Petronijević je bila osma i dvaput šesta, ukupno je pretposljednja, osma sa 41 bodom.

U skoku s motkom Ivona Jerković je bila osma sa preskočenih 3.60 metara iz prvog pokušaja, dok je rušila triput na 3.80. Jerković je ove godine postavila državni rekord - 4.01.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙