FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U2 tužio bivšu stilisticu i traži povrat svojih stvari

DUBLIN, 29. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Članovi irske rock skupine U2došli su u utorak na prvo sudsko ročište kako bi pravnim putemishodili da im njihova stilistica vrati osobne predmete u vrijednostiod 5.000 eura, uključujući i par hlača pjevača Bona.
DUBLIN, 29. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Članovi irske rock skupine U2 došli su u utorak na prvo sudsko ročište kako bi pravnim putem ishodili da im njihova stilistica vrati osobne predmete u vrijednosti od 5.000 eura, uključujući i par hlača pjevača Bona.

Multimilijunaški bend, koji je svirao pred gotovo 250.000 obožavatelja na tri koncerta u Dublinu u posljednjih nekoliko dana, tužio je Lolu Cashmam i traži od nje povratak niza stvari za koje ona tvrdi da ih je dobila na poklon.

Bono je odbacio njezine tvrdnje da su joj te stvari bile poklonjene. Među stvarima su šešir Stetson, par crnih hlača i naušnice koje je Bono nosio na turneji Joshua Tree 1987. i u filmu "Rattle and Hum" 1988. godine.

Cashman, koja je prošle godine objavila neautoriziranu biografiju grupe "Unutar ZOO-a s U2: Moj život s najvećim rock bendom na svijetu", u nekoliko je navrata neuspješno pokušavala prodati te stvari na aukciji.

Bono tvrdi da tužba nije osveta za napisanu knjigu i navodi da se radi "dragim uspomenama" koje bend želi natrag.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙