FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Srebro za Zoretić, Marinović i Rogulj četvrti

ALMERIA, 28. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatska plivačica Dajana Zoretićosvojila je srebrno odličje na 50 prsno zadnjega dana plivačkihnatjecanja na Mediteranskim igrama u Almeriji, a blizu odličja bili suSmiljana Marinović i Vanja Rogulj.
ALMERIA, 28. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatska plivačica Dajana Zoretić osvojila je srebrno odličje na 50 prsno zadnjega dana plivačkih natjecanja na Mediteranskim igrama u Almeriji, a blizu odličja bili su Smiljana Marinović i Vanja Rogulj.

Dvadesetjednogodišnja Riječanka koja trenira u Zagrebu do srebra je doplivala s rezultatom od 33.15 sekundi, što je 18 stotinki slabije od njezina osobnoga rekorda, ali sasvim dovoljno za uspjeh karijere. Simpatična Dajana ni sama nije mogla vjerovati da je osvojila srebro, prije proglašenja nije mogla izustiti ni riječ, no oraspoložila je tek kada joj je došla cimerica iz Mediteranskog sela Sanja Jovanović.

"Ne, još uvijek ne vjerujem, čak ni sada kada su mi uručili medalju. Nakon kvalifikacija i drugoga rezultata nadala sam se da bi mogla do odličja, ali ovo nikako nisam očekivala. Išla sam najjače što sam mogla, ja i ne mogu drugačije trebalo je samo paziti na start i dolazak u cilj", kazala je studentica četvrte godine Kineziološkog fakulteta.

U istoj utrci Smiljana Marinović je bila četvrta sa rezultatom 33.25, dvije stotinke sekunde joj je nedostajalo do brončanog odličja, što je Splićanka jako teško primila.

U utrci na 50 prsno Vanja Rogulj je također bio četvrti sa rezultatom 28.72 sekundi.

Ženska štafeta 4x100 mješovito u sastavu Sanja Jovanović, Anja Trišić, Smiljana Marinović i Petra Radović osvojile su šesto mjesto, ali su rezultatom 4:21.09 minuta za devet stotinki oborile državni rekord star 12 godina. Muška štafeta Bruno Barbić, Ante Mašković, Vanja Rogulj i Ante Cvitković zauzela je šesto mjesto sa rezultatom 3:45.68.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙