FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MI: Mačevalac Goran Petričić poražen u osmini finala

ALMERIJA, 28. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski mačevalačkireprezentativac Splićanin Goran Petričić oprostio se od nastupa zareprezentaciju plasmanom u osminu finala mačevalačkog turnira na XV.Mediteranskim igrama u Almeriji.
ALMERIJA, 28. lipnja 2005. (Hina) - Hrvatski mačevalački reprezentativac Splićanin Goran Petričić oprostio se od nastupa za reprezentaciju plasmanom u osminu finala mačevalačkog turnira na XV. Mediteranskim igrama u Almeriji.

Četerdesetogodišnji inžinjer strojarstva, zaposlen u splitskom "Jadranplovu", svoju tridesetogodišnju mačevalačku karijeru završio je plasmanom među 16 najboljih mačevalaca Mediterana, a dalje objektivno i nije mogao jer mu je put među osmoricu najboljih onemogučio najbolje rangirani mačevalac turnira Španjolac Marc Font Dimas koji ga je u osmini finala pobijedio sa 15:6.

Prije toga Goran Petrić je u skupini imao pet borbi od kojih je dvije protiv Rolanda Muflanda iz Monaka i Talijana Federica Bollatia dobio sa po 5:2, a tri susreta protiv mačevaoca iz Španjolske, Francuske i Grčke izgubio.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙