FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Detroit pokvario planiranu proslavu

SAN ANTONIO, 22. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Aktualni prvaci NBA ligeDetroit Pistonsi još su jednom pokazali karakter pobjednika. Svi suočekivali da će San Antonio u šestoj utakmici finala doigravanja nasvom terenu dovršiti posao i po treći puta osvojiti krunu. No, Detroitje pokvario planiranu proslavu, pobijedivši sa 95-86.
SAN ANTONIO, 22. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Aktualni prvaci NBA lige Detroit Pistonsi još su jednom pokazali karakter pobjednika. Svi su očekivali da će San Antonio u šestoj utakmici finala doigravanja na svom terenu dovršiti posao i po treći puta osvojiti krunu. No, Detroit je pokvario planiranu proslavu, pobijedivši sa 95-86.

Bila je to vrlo izjednačena utakmica u kojoj su se momčadi 23 puta izmjenjivale u vodstvu. Detroit je u posljednju četvrtinu ušao sa četiri koša prednosti i do kraja susreta nije prepuštao vodstvo.

U posljednje dvije sezone Detroit je odigrao pet susreta u kojima je im je prijetilo ispadanje iz doigravanja i svih pet je dobio.

"S ovim dečkima sam dvije godine i nikad me nisu iznevjerili. Njihova glad za pobjedom je nevjerojatna. U momčadi vlada savršeni sklad i međusobno poštovanje. Takvo nešto nikad prije nisam sreo u svojoj karijeri", izjavio je nakon susreta trener Detroita Larry Brown.

Najbolji strijelci Pistonsa bili su Richard Hamilton sa 23 i Chauncey Billups sa 21 košem. Rasheed Wallace dodao je 16 poena.

Kod San Antonia Tim Duncan ubilježio je 21 koš i 15 skokova, a Manu Ginobili 21 poen i 10 asistencija.

Sedma, odlučujuća utakmica, igra se u četvrtak u San Antoniju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙