FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV - sport u 12.30 sati

ZAGREB, 21. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do12.30 sati:
ZAGREB, 21. lipnja 2005.(Hina) - Donosimo pregled važnijih vijesti do 12.30 sati:

FRANKFURT - Premda Brazil još uvijek nije osigurao plasman u polufinale Kupa konfederacija, Carlos Alberto Parreira će u dvoboju protiv Japana odmarati nekoliko igrača, među kojima će biti i Ronaldinho i Kaka. Brazilu za plasman u polufinale treba bod, dok Japan među četiri najbolje momčadi vodi jedino pobjeda.

AMSTERDAM - Bivši igrač nizozemskog nogometnog prvoligaša Ajaxa, Martin Van Geel vratio se u tabor "Kopljanika", ali kao novi tehnički direktor. Posljednjih sezona van Geel je bio tehnički direktor AZ Alkmaara, a za Ajax je igrao od 1979. do 1981. godine.

BERLIN - Predsjednik Međunarodne nogometne federacije (FIFA) Joseph Blatter smatra kako bi klubovi morali smanjiti plaće igračima, jer bi ogromni prihodi nogometaša mogli ugroziti ovaj sport. "Nije realno da se razbacuju milijunima eura za transfere, a da su istovremeno u velikim dugovima," kazao je prvi čovjek FIFA-e, te dodao: "Nadam se kako će čelnici klubova shvatiti da takvo ponašanje vodi nogomet u propast."

LONDON - Premda su za njegove usluge veliki interes pokazali Juventus, te milanski klubovi Inter i Milano, španjolski reprezentativac Jose Maria Gutierrez Hernandez, poznatiji kao Guti (28) sve je bliže prelasku u Arsenal. Guti je korak do Anfielda bio i prije dvije sezone, no u zadnji tren je promijenio odluku i ostao u Madridu. Prema pisanju britanskog tiska odšteta za ovog veznog igrača iznosi 13 milijuna funta.

MADRID - Nakon što je Sanchez Flores podnio ostavku i preselio u Valenciju, novi trener španjolskog nogometnog prvoligaša Getafea bit će Nijemac Bernd Schuster. U prvoj sezoni u elitnom razredu španjolskog nogometa Getafe je osvojio 13. mjesto. Getafe će biti šesti španjolski klub u kojem će raditi. Kao igrač je bio član Barcelone, Real Madrida i Atletico Madrida, dok je kao trener vodio Levante i Xerez, a neko vrijeme proveo je i na klupi ukrajinskog Šahtara.

PORTO - Čelnici portugalskog nogometnog prvoligaša Porta angažirali su mladog brazilskog nogometaša Andersona Oliveiru (17). Dosadašnji vezni igrač Gremia iz Porto Alegrea potpisao je za Porto ugovor na tri sezone.

LONDON - Amerikanac Tiger Woods i dalje zauzima prvu poziciju na ljestvici najboljih golfera svijeta. Woods vodi s prosjekom 14.12, drugi je Vijay Singh s Fiđija (12.53), dok je treći Južnoafrikanac Ernie Els (10.34).

FRANKFURT - Nakon što je Oliver Kahn branio protiv Australije, a Jens Lehmann protiv Tunisa, izbornik njemačke nogometne reprezentacije Jurgen Klinsmann u dvoboju protiv Argentine priliku će pružiti trećem vrataru Timu Hildebrandtu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙