FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sisak - pet osoba optuženo za pedofiliju

SISAK, 20. lipnja 2005. (Hina) - Zamjenica predsjednika Županijskogsuda u Sisku sutkinja Lucijana Vukelić danas je potvrdila "da je sudzaprimio optužnicu Županijskog državnog odvjetništva u Sisku, soznakom tajno, koja je podignuta protiv pet osoba, od kojih su dviježene, zbog kažnjivih djela na štetu malodobne djece".
SISAK, 20. lipnja 2005. (Hina) - Zamjenica predsjednika Županijskog suda u Sisku sutkinja Lucijana Vukelić danas je potvrdila "da je sud zaprimio optužnicu Županijskog državnog odvjetništva u Sisku, s oznakom tajno, koja je podignuta protiv pet osoba, od kojih su dvije žene, zbog kažnjivih djela na štetu malodobne djece".

"Prvookrivljena osoba u tom postupku je I. K., a ostalih četvero okrivljenih su Đ.K., V.K, J.V. i Đ. V", rekla je Vukelić. Navela je da su osumnjičeni s područja Sisačko-moslavačke županije, te da se radi o njihove dvije malodobne žrtve.

"Optužnica nije pravno stupila na snagu, a predmet nosi oznaku tajno", iznijela je Vukelić sadašnje stanje u tom predmetu, obrazlažući time nemogućnost iznošenja konkretnijih informacija o tom slučaju.

Rekla je "da će optužnica stupiti na snagu kada se dostavi optuženicima, te da oni imaju pravo prigovora u roku od osam dana, nakon čega će se donijeti odluka o sudskom postupku".

Županijsko državno odvjetništvo u Sisku "podnijelo je kaznenu prijavu protiv roditelja dvojice dječaka u dobi od 4 i 7 godina s područja Sunje, te još triju osoba zbog pedofilije, seksualnih odnosa s djecom, protuprirodnog bluda i seksualnog iživljavanja na posebno okrutan i ponižavajući način". Optuženi su "da su u dužem razdoblju priređivali orgije u kojima su se seksualno iživljavali međusobno, ali i nad dvojicom dječaka koje su silovali i prisiljavali da gledaju orgije odraslih".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙