FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Horry donio pobjedu Spursima

DETROIT, 20. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši San Antonio Spursasinoć su u gostima nakon produžetka pobijedili Detroit Pistonse 96-95,te sada vode sa 3-2 u pobjedama. Za osvajanje naslova nedostaje im jošjedan trijumf, a sljedeća, i eventualna sedma utakmica, igraju se uSan Antoniju.
DETROIT, 20. lipnja 2005. (Hina/Reuters) - Košarkaši San Antonio Spursa sinoć su u gostima nakon produžetka pobijedili Detroit Pistonse 96-95, te sada vode sa 3-2 u pobjedama. Za osvajanje naslova nedostaje im još jedan trijumf, a sljedeća, i eventualna sedma utakmica, igraju se u San Antoniju.

Pobjedu Spursima donio je iskusni Robert Horry, koji je šest sekundi prije kraja produžetka zabio tricu. Pistonsi su imali posljednji napad, ali šut Richarda Hamiltona nije pogodio cilj.

Horry je odigrao fantastičnu utakmicu, upisavši 21 koš i 7 skokova. Trice je gađao 5-6. Tako je još jednom potvrdio da je igrač za odlučujuće trenutke. Horry je pet puta bio prvak NBA lige, dva puta s Houstonom, a tri krune osvojio je kao član LA Lakersa.

Odličan je bio i Tim Duncan, koji je postigao 26 poena i 19 skokova. No, umalo je postao tragičar. U posljednjoj četvrtini promašio je šest slobodnih bacanja, pa je na kraju pobjedu morao spašavati Horry.

Kod Detroita najbolji je bio Chauncey Billups sa 34 koša, a Richard Hamilton ubacio je 15 poena.

Šesta utakmica igra se u utorak u San Antoniju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙