FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: jak bočni vjetar od Sv. Roka do Maslenice

ZAGREB, 19. lipnja 2005. (Hina) - Zbog jakog bočnog vjetra, na mahoveolujnog, promet je usporen na dionici od južnog portala tunela Sv.Rokdo Maslenice na autocesti A1 Zagreb-Split, izviejstio je Hrvatskiautoklub.
ZAGREB, 19. lipnja 2005. (Hina) - Zbog jakog bočnog vjetra, na mahove olujnog, promet je usporen na dionici od južnog portala tunela Sv.Rok do Maslenice na autocesti A1 Zagreb-Split, izviejstio je Hrvatski autoklub.

Jak vjetar usporava promet i kod vijadukta Hreljin, dionici Oštrovica-Vrata, na autocesti A6 Rijeka-Zagreb.

Dionica čvor Sv.Rok-Zadar, na autocesti A1 Zagreb-Split, bit će zatvorena za sav promet večeras od 22 do 7 sati, te u ponedjeljak od 19 do utorka do 7 sati ujutro. Promet će teći obilazno preko Obrovca i Gračaca. Na istoj autocesti u ponedjeljak će biti zatvorena dionica Vrpolje-Dugopolje, od 7 do 22 sata.

Započela je primjena Naredbe o ograničenju prometa na cestama, koja se odnosi na promet teretnih vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t (sa ili bez prikolice, te vozilima koja su sama ili sa prikolicom dulja od 14 m), na važnijim državnim cestama i trajektnim lukama Split i Zadar. Zabrana je na snazi subotom od 4 do 14 sati i nedjeljom od 12 do 23 sata.

Pojačan je teretni promet na izlasku GP Bajakovo. Putnička vozila na većini prijelaza prometuju bez čekanja.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙