FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 17. lipnja 2005. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

MASLENICA - Novoizgrađeni Maslenički most preko Novskog ždrila na državnoj cesti D8, pustio je danas u promet ministar mora, turizma, prometa i razvitka Božidar Kalmeta. Novi Maslenički most djelatnici tvrtke "Đuro Đaković Montaža" iz Slavonskog Broda izgradili su na mjestu starog mosta koji je srušen tijekom srpske agresije na Hrvatsku 21. studenoga 1991. Ministarstvo mora, turizma, prometa i razvitka u izgradnju novog mosta uložilo je 59,8 milijuna kuna, a za uklanjanje dijelova konstrukcije srušenog mosta utrošeno je još 2,2 milijuna kuna. Zbog svog povoljnog položaja ovaj će most biti zamjenski smjer vozačima na autocesti u slučaju zatvaranja Masleničkog mosta na autocesti zbog bure.

SINJ - Pripreme za ovogodišnju 290. Sinjsku alku, koja će se održati 7. kolovoza, uspješno se odvijaju, zaključeno je na zatvorenoj sjednici Upravnog odbora Viteškog alkarskog društva koji je jednoglasno odlučio da i ove godine, kao i prethodne četiri, obnašatelj dužnosti alkarskog vojvode bude Ivan Čikara. To je, nakon jučerašnje sjednice Viteškog alkarskog društva, zatvorene za javnost, danas izvijestio tajnik društva Ivan Vrca. Ivan Čikara zamjenjuje legalno izabranog vojvodu Mirka Norca koji se nalazi u zatvoru pravomoćno osuđen za ratni zločin.

RIJEKA - Cijene stanova u Rijeci u posljednje su dvije godine u prosjeku povećane za 22,6 posto, podatak je iz analize tržišta nekretnina koju je izradila tvrtka InfoMedia, izdavač riječkog oglasnika InfoNekretnine. Najviše su, za 32,99 posto, povećane cijene dvosobnih stanova i dvosobnih stanova s dnevnim boravkom, pa se za stan koji je 2003. prodavan za oko 58.000 eura sada traži oko 80.000 eura. Po podacima iz tog oglasnika vrijednost garsonijera, odnosno tražena cijena u oglasima, povećana je za 18,8 posto, a jednosobnih stanova za 18,66 posto.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙